Nanoteknologi i sengetøyet

badaboom bambus charcoal sengetøy i nydelig mørk grå

Miljøvennlig luksus.

Badaboom er stolte over å være de første Norge med å tilby luksuriøst bambus sengetøy i naturlig mørk grå farge fra forkullet bambus. Vi vil ta vare på både miljøet og deg ved å bidra med en enda mer miljøvennlig utgave av vårt allerede populære eksklusive sengetøy i mykeste bambus.

 

Fra bambus til sort nanopulver

bambus brennes og knuses til pulver

Bambus trekull er laget ved hjelp av en pyrolyse prosess der stammen på planten brennes i en lukket oksygenfri tank ved 800°C. Bambus trekull blir igjen bearbeidet ved hjelp av karbonisering til ultrafine nanopartikler. Denne prosessen øker absorpsjonen til molekylene slik at flere giftstoffer og urenheter kan absorberes og renses.

 

fra bambus til sort nanopulver med nanoteknologi

 

 

Bambus nanopulver som naturlig farge

Nanopulveret blandes inn i bambus garn og veves til stoff. Resultatet er et silkemykt, ekstremt slitesterkt stoff med bakteriostatisk effekt, anti-sopp- og temperaturregulerende egenskaper. Det naturlige pigmentet i bambuskull gjør at sengetøy oppnår en koksgrå farge uten tilsetning av fargestoffer. I stedet er det den naturlige fargen på bambuskullet.

 

Bambus har mange og lange tradisjoner

 

Aktivert trekull har hatt en rekke bruksområder gjennom tidene og går så langt tilbake som da egypterne først brukte det til å smelte malm og skape bronse. 400 f.Kr. oppdaget hinduene de antiseptiske egenskapene til aktivert trekull og begynte å bruke det til å rense vann. En kjent praksis for enhver lang sjøreise var å lagre vann i fat som var blitt forkullet.


I dag er det mange praktiske bruksområder for aktivert trekull. Det finnes i såpe og kosmetikk, luftfiltre, vannrensing og i en rekke tekstiler, inkludert vår nye eksklusive bambus charcoal sengetøy i nydelig silkemyk og koksgrå luksus.

 

Fordelene med bambus charcoal sengetøy

Det er ingen bedre følelse enn å legge seg i rent, friskt sengetøy på slutten av en travel dag. Imidlertid kan det kanskje være en utfordring å vaske sengetøyet ditt ofte og regelmessig.

Det er ingen bedre følelse enn å legge seg i rent, friskt sengetøy på slutten av en travel dag. Imidlertid kan det kanskje være en utfordring å vaske sengetøyet ditt ofte og regelmessig.

Bambus charcoal sengetøy har alle fordelene til våre eksklusive bambus sengetøy i tillegg til den ekstra fordelen det er med bambuskull. Bambus kull gjør at sengetøyet forblir friskere lenger. Den utmerkede lukthemmende og baketriostatiske evnen betyr at du ikke trenger å vaske det så ofte. Sengetøyet er myk og luksuriøs som silke. Du vil elske dette sengetøyet og aldri noen gang velge noe annet.

 

badaboom bambus sengetøy farget med charcoal nanno teknologi

 

badaboom bambus - bærekraftig hverdagsluksus

Nettbutikk www.badaboom.no

Facebook www.facebook.com/badaboombambus

Instagram www.instagram.com/badaboombambus 

 

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres