Ikke selg eller del personopplysningene mine

Som beskrevet i personvernerklæringen vår samler vi inn personlig informasjon fra din interaksjon med oss og nettstedet vårt, inkludert gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi kan også dele denne personlige informasjonen med tredjeparter, inkludert annonsepartnere. Vi gjør dette for å vise deg annonser på andre nettsteder som er mer relevante for dine interesser og av andre grunner som er beskrevet i personvernerklæringen vår.

Deling av personlig informasjon for målrettet annonsering basert på din interaksjon på ulike nettsteder kan betraktes som "salg", "deling" eller "målrettet annonsering" i henhold til visse personvernlover i USA. Avhengig av hvor du bor, kan du ha rett til å velge bort disse aktivitetene. Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten til å velge bort, kan du følge instruksjonene nedenfor.

Hvis du besøker nettstedet vårt med Global Privacy Control opt-out-preferansesignalet aktivert, avhengig av hvor du er, vil vi behandle dette som en forespørsel om å velge bort aktivitet som kan betraktes som et "salg" eller "deling" av personlig informasjon eller annen bruk som kan anses som målrettet annonsering for enheten og nettleseren du brukte til å besøke nettstedet vårt.